De boomgaard van de toekomst

Hoe ziet het fruitteeltbedrijf van de toekomst eruit? Schaalvergroting, verder optimaliseren en verduurzamen van de fruitteelt vragen om groene digitalisering, zoals inzet van sensortechnologie, datamanagement, robotisering en automatisering. Welke ontwikkelingen zijn er en hoe kun je deze doorvertalen in jouw (fruit)bedrijf of toepassen in een andere sector? Dat laten we je graag zien tijdens het event ‘De Boomgaard van de toekomst’ op donderdag 14 juli 2022.

Delphy en fruitbedrijf Feijtel
Het event vindt plaats bij Fruitbedrijf Feijtel waar zij in samenwerking met Delphy een fieldlab ‘Autonoom Management Fruitteelt’ realiseren. Fruitbedrijf Feijtel leent zich bij uitstek voor het inrichten en demonstreren van de high tech innovaties in groene digitalisering die door Delphy voor autonoom management van de fruitteelt ontwikkeld worden. Met deze samenwerking komen de ontwikkelingen versneld in een praktijkomgeving voor doorontwikkeling en demonstratie aan fruittelers.

Voor wie?
Tijdens het event kom je niet alleen meer te weten over het fruitteeltbedrijf van de toekomst, maar ook over praktische digitaliseringsmogelijkheden om deze ontwikkelingen toe te passen in jouw bedrijf en/of een andere sector. Het event is dus zowel voor fruittelers als voor ondernemers uit andere sectoren die aan de slag willen met een digitale transitie.

Het programma (15.30 uur – 17.30 uur)

  • Feijtel Fruit: Hoe ziet het fruitteelt bedrijf van de toekomst eruit?
  • Delphy: De technologie van autonome fruitteelt
  • Rondleiding
  • Netwerkborrel