EAT, MEET & LEARN: eyetracking

Wil jij lekker gratis lunchen en tegelijkertijd iets leren? Tijdens de Eat, Meet & Learn op elke laatste dinsdag van de maand zorgt Dockwize namelijk voor een toffe spreker. Tijdens de Eat, Meet & Learn van 29 juni (LET OP: VERPLAATST NAAR WOENSDAG) leer jij wat eyetracking is en wat jij daaraan kunt hebben:

Jaap Nelemans & Gino Thuij (docenten HZ University of Applied Sciences) over de waarde van eye tracking voor jouw business

NeurUX is de samentrekking van neuromarketing en user experience. Ieder jaar besteden zo’n 70 studenten Commerciële economie en Communicatie 10 weken lang aandacht aan deze onderwerpen. Daarbij zetten zij eyetracking in en daarover delen Jaap & Gino graag hun kennis met jou!

“Wist je dat jouw oog maar twee procent van wat je ziet werkelijk waarneemt? Ontdek waar jouw klant naar kijkt met eye tracking!”

Geen idee wat eyetracking is? Eyetracking laat exact zien waar een gebruiker naar kijkt (en niet naar kijkt). Zijn de menuknoppen functioneel? Is het kijkpatroon wel zoals het in het design was bedoeld? Valt mijn productverpakking op in het winkelschap? Word ik als afzender van de informatie wel waargenomen of wordt mijn logo compleet genegeerd? Eyetracking kan belangrijke informatie over de gebruikservaring blootleggen. En die informatie kan dan natuurlijk weer helpen om uitingen te verbeteren en te optimaliseren. En weet je wat het mooie is? HZ heeft de mogelijkheden in huis en biedt ze voor een habbekrats aan, ook aan externen.

Meld je hier aan

•••

Eat & Meet sessies zijn de netwerklunches van Dockwize zoals je ze kent, maar dan in een nieuw jasje. We hebben nu ook een match en kenniselementen toegevoegd, zodat je er elke dinsdag echt iets uit haalt! Hoe dat werkt, lees je hieronder:

Wat gaan we doen?

Eat & Meet – 1e dinsdag van de maand (vrije inloop)
De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12.00 en 13.00 uur.

Eat, Meet & Match – 2e en 3e (en evt 4e) dinsdag van de maand
Tijdens deze netwerklunches matchen wij jou aan andere ondernemers/professionals, zo vergroot je gegarandeerd je netwerk.

Eat, Meet & Learn – laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)
Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.
Let op: Aanmelden vooraf is vereist, de lunch is uiteraard gratis!

Iedereen die wil netwerken en kennis delen is welkom. De lunch is gericht op het delen van kennis en expertise, het verbreden van het eigen netwerk en het aangaan van nieuwe samenwerkingen.

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!