EAT, MEET & LEARN: Gamification

Netwerken, lunchen en leren van 12.00 tot 13.00 uur

Wil jij lekker (gratis) lunchen en tegelijkertijd iets leren? Tijdens de Eat, Meet & Learn op elke laatste dinsdag van de maand zorgt Dockwize voor een toffe spreker.

Zo is de spreker tijdens de Eat, Meet & Learn van 29 november Ben Steffen van Imagine Creative Agency. Ben vertelt hoe je je bedrijf naar een ander niveau kan tillen volgens de gamification methode. Ook vertelt hij je graag meer over zijn concept en deze unieke gedragsveranderingsmethode, die breder inzetbaar is dan je denkt.

Imagine Creative Agency is meer dan een digital agency: ze ontwikkelen ook print en mixed media. Voor elk vraagstuk wordt een creatieve oplossing gevonden. Hier is niks te gek en kan alles worden gemaakt!

Benieuwd wat gamification en Imagine Creative Agency voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Mis het niet: Meld je hier aan!

•••

Eat & Meet sessies zijn de netwerklunches van Dockwize zoals je ze kent, maar dan in een nieuw jasje. Ze hebben nu ook een match en kenniselementen toegevoegd, zodat je er elke dinsdag echt iets uit haalt! Hoe dat werkt, lees je hieronder:

Wat gaan we doen?

Eat & Meet – 1e, 2e en 3e dinsdag van de maand (vrije inloop)
De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12.00 en 13.00 uur.

Eat, Meet & Learn – laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)
Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.
Let op: Aanmelden vooraf is vereist, de lunch is uiteraard gratis!

Iedereen die wil netwerken en kennis delen is welkom. De lunch is gericht op het delen van kennis en expertise, het verbreden van het eigen netwerk en het aangaan van nieuwe samenwerkingen.

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!