Programma en Informatie workshops

Tijdens de Website APK worden er 3 workshops gegeven:

De workshops die worden gegeven hebben elk als doel jouw website te optimaliseren voor de doelgroep die je wilt bereiken, de volgende sprekers kunnen je daar deze middag veel meer over vertellen:

Tekstschrijven – Kim de Booij van Kade B

Teksten. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Maar waar voldoen goede webteksten nou eigenlijk aan en hoe schrijf je die? Tijdens de workshop krijg je het antwoord en een berg aan handige tips zodat je daarna lekker zelf aan de slag kunt.

Voor meer informatie

Social Media Content – Nedbase

Op social media draait alles om de betrokkenheid en binding met je klanten – in de online wereld beter bekend als “engagement”. Maar hoe bereik je deze binding met je klanten als bedrijf? Hoe bouw je een goede relatie op met je online fans? En hoe zorg je ervoor dat zij ook op jouw website terecht komen? Tijdens deze workshop leren we je hoe je impact maakt op social media, want dat levert je uiteindelijk (meer) omzet op!    

Voor meer informatie

Eye Tracking – Jaap Nelemans van NeurUX

Bij het navigeren door een website kan een eyetracker heel precies vastleggen waar de gebruiker wel en niet naar kijkt. En dat levert belangrijke informatie op over de UX; de user experience, van jouw webbezoekers. Krijgt je actiebutton wel aandacht? Biedt je site een heldere navigatieIs je fotografie ondersteunend of eerder afleidend? De workshop biedt niet alleen een kijkje in de mogelijkheden van eyetracking maar ook de mogelijkheid om zelf eens te ervaren wat je ogen nu werkelijk doen wanneer je een website gebruikt. En wil je meer? Dan maken we na de APK dag een afspraak.

Voor meer informatie

Hoe ziet de middag eruit:

  • 15.00 – 15.15 Inloop
  • 15.15 – 15.30 Welkom en uitleg van het programma – Rutger van der Male
  • 15.30 – 16.00 Workshop Tekstschrijven
  • 16.00 – 16.30 Workshop Eye Tracking
  • 16.30 – 16.45 Korte pauze
  • 16.45 – 17.15 Workshop Social Media Content
  • 17.15 – 18.00 Borrel