Robotisering, automatisering en kunstmatige intelligentie, allemaal interessante onderwerpen waar technische vooruitgang onmisbaar is. Heel waardevol, maar vaak ook een grote investering.  De vraag die we dan ook regelmatig vanuit het MKB horen is “Hoe verdien ik daar nu mijn geld mee?” of “Hoe kan ik dit gebruiken om mijn afzetmarkt te vergroten”.  

 

Digitaal Doen Zeeland helpt je in samenwerking met Dockwize niet alleen met de technische ontwikkeling, maar ook met de vertaling hiervan naar jouw business. Ben je een Zeeuws MKB bedrijf en sta je ervoor open om jouw kennis en ervaringen te delen? Dan kun je via Digitaal Doen Zeeland gratis deelnemen aan een module binnen ‘Jouw programma op maat van Dockwize. Hierin maak je van jouw ondernemersdroom werkelijkheid. In verschillende sessies ga je samen met een business coach en een digitaliseringsexpert aan de slag met jouw digitaliseringsvraagstuk.  

Waar wil je mee aan de slag?

Dockwize heeft al heel wat ondernemers geholpen bij hun volgende stap en weet intussen welke vragen ondernemers stellen. Herken jij jezelf in onderstaande? 

Hoe kom ik aan meer klanten? 

Wil jij graag meer nieuwe klanten? Grote kans dat je online meer potentiële klanten bereikt! Maar wie zijn die klanten dan precies? Welk probleem los jij op voor je huidige en potentiële klanten? Wat hebben zij gemeen en hoe kun je hierop inspelen?   

Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf onderscheidend is van de concurrent? 

Dit is een belangrijke vraag om jezelf te stellen. Hoe je bedrijf in de markt staat, is één van de grootste redenen dat stakeholders en klanten kiezen voor jouw product of dienst. Zijn jouw concurrenten al bezig met digitalisering? Hoe kun je je op digitaliseringsvlak onderscheiden? 

Zit mijn bedrijf op één lijn met mijn ambitie? 

Heb je een digitaliseringsambitie? Mooi! Maar het waarmaken is nog mooier. Daarom is het belangrijk om te checken of je bedrijf klaar is voor groei. Staat je businessmodel stevig in z’n schoenen? Ben jij de juiste persoon om je bedrijf te laten groeien? En welke stappen moet je nemen als je bedrijf over een jaar ineens tien keer zoveel klanten bedient?  

Hoe krijg ik meer grip op mijn financiën? 

Als het aankomt op financiën, kan je maar beter alles goed in beeld hebben. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Heb jij je opbrengsten en kosten goed in beeld? En met welke systemen, medewerkers en externe expertise werk je? Heb je inzicht in hoe je omzet ontwikkelt? Valt hier een digitaliseringsslag in te behalen?  

businessbegeleiding

Plan je intakegesprek!

Met welke uitdagingen wil je aan de slag? Plan vrijblijvend een intakegesprek in met een businesscoach van Dockwize en kom erachter waar jouw behoeftes liggen, wat je situatie is en welke ambities je hebt. Zo maken we samen een programma op maat, waarmee je je digitaliseringsdroom realiteit maakt. Je bepaalt zelf de startdatum en de snelheid waarmee je Jouw programma doorloopt. 

Een leuke bijkomstigheid: je bent gelijk lid van de Dockwize Community, een groep van zo’n 200 ondernemers waarmee je kennis en ervaring kunt delen, kunt samenwerken en kunt netwerken.  

Eerst meer weten?

Neem dan contact op met programmacoördinator Cindy Cats van Dockwize, zij helpt je graag met het beantwoorden van al je vragen!  

Bel +31 (0)6 51 51 97 47 of mail naar cindy@dockwize.nl