Loop jij als ondernemer tegen uitdagingen aan?

 

Denk aan zaken zoals personeel, klanten, interne organisatie, concurrentie of slimme inkoop. We begrijpen dat je iets nodig hebt om jouw bedrijf verder te brengen, iets dat jouw specifieke ondernemersdilemma oplost.

Digitalisering is het antwoord

Ontdek de kracht van digitalisering met vier inspirerende workshops aangeboden door Digitaal Doen Zeeland en Dockwize! Deze workshops, ter waarde van €975, worden ondersteund door de Provincie Zeeland en zijn volledig gefinancierd.

We vragen aan jou als ondernemer een bijdrage in de vorm van inzet. De workshop bestaat uit 4 dagdelen en vindt plaats in januari en februari in de Gemeente Veere.

Ervaar persoonlijke begeleiding van ervaren businesscoaches, laat je inspireren door collega-ondernemers en verruim je blik op het speelveld in jouw branche. Aan het einde van deze workshop reeks heb je een stevig basisplan gereed waarmee je direct aan de slag kunt.

Hier is een overzicht van de vier workshops:

Workshop 1 – Klant & Markt (dinsdag 30 januari)

Ontdek de voordelen van digitalisering bij het aantrekken, binden, bedienen en boeien van klanten.

Workshop 2 – Interne Organisatie (donderdag 1 februari)

Leer hoe digitalisering kan bijdragen aan het efficiënt produceren van producten en diensten, met tevreden klanten, medewerkers, leveranciers en een gelukkige ondernemer als resultaat.

Workshop 3 – Toelevering en Ondersteuning (dinsdag 6 februari)

Kijk hoe digitalisering kan zorgen voor een efficiënte aanvoer van grondstoffen en benodigdheden, zodat je meteen aan de slag kunt.

Workshop 4  – Ketensamenwerking en Digitaal Plan (donderdag 8 februari)
Welke voordelen en kenmerken heeft digitalisering in verdere ketensamenwerking, zodat het bij elkaar brengen van leverancier, producent en klant meerwaarde heeft? En wat uit de vier sessies ga je aanpakken?

Praktische informatie

De workshops worden gegeven bij de gemeente Veere. Dagdelen en data worden nog bepaald (ochtend, middag of avond). Elke sessie volgt dezelfde structuur:

  • Introductie
  • Aan de slag 1: Jouw situatie in kaart brengen, met focus op knelpunten
  • Inspiratie + gastspreker: Voorbeelden die je aan het denken zetten
  • Aan de slag 2: Identificeer de praktische voordelen van digitalisering voor jou en maak je eerste keuzes
  • Samenvatting & Afsluiting

Workshops vergoed door Provincie Zeeland
Belangrijk om te weten is dat de workshops worden gesponsord door de Provincie Zeeland en worden aangeboden door Digitaal Doen Zeeland en Dockwize. De workshop reeks heeft een waarde van €975 euro, maar de Provincie Zeeland draagt de kosten. We verwachten een actieve deelname, waarbij je jouw eigen situatie in kaart brengt en de voordelen van digitalisering onderzoekt.

Klaar om je in te schrijven?
Dat kan eenvoudig via onderstaande knop:

Heb je nog vragen?

Neem contact op met programmacoördinator Cindy Cats van Dockwize. Ze staat klaar om al je vragen te beantwoorden!

Bel +31 (0)6 51 51 97 47 of mail naar cindy@dockwize.nl