Moeite om documenten op te maken in Microsoft Office? Idesign docs&more helpt mkb-ers bij het automatiseren en opmaken van documenten. Krijg jij het ook niet voor elkaar om mooie presentaties te maken, of ben je net een grote offerte aan het maken en loopt de inhoudsopgave niet helemaal of hebben sommige kopjes een verkeerd lettertype? Wat doe je dan, je verstuurt het document zonder logo of met verkeerd lettertype. Herkenbaar? Voor velen wel.

Professionele uitstraling

Het is voor een organisatie belangrijk dat documenten er professioneel uitzien. Alle documenten hebben dezelfde huisstijl en zien er verzorgd uit. Daarnaast levert het voor een ondernemer tijdsbesparing op. Je document staat al klaar, je hoeft alleen nog maar enkele gegevens in te geven in het document. Als laatste levert het ook minder fouten op. Moeilijke systemen zijn hier niet voor nodig, je hoeft geen dure software aan te schaffen dit alles kan gewoon met het Microsoft Office-pakket.

Workshops, trainingen en metamorfose

Wil je meer lichtpuntjes over het gebruik van Word of meer hulp bij andere programma’s? Of wil jij een kant en klare metamorfose voor jouw documenten? Of toch liever een workshop of training over hoe je deze metamorfose zelf binnen het bedrijf kunnen aanvliegen? Vraag meer informatie aan op: www.idesigndocsandmore.nl of stuur een email naar info@idesigndocsandmore.nl