Er zijn vouchers beschikbaar om het Zeeuwse mkb te helpen met de implementatie van digitaliseringsprojecten. De vouchers maken onderdeel uit van de MKB Deal Digitalisering die de Provincie Zeeland met het Rijk heeft afgesloten.

Digitalisering van het mkb

Digitalisering van het mkb wordt door de Provincie Zeeland gezien als een manier om de gevolgen van het coronavirus op de Zeeuwse economie en werkgelegenheid te dempen. Met deze voucherregeling wordt vernieuwing op het gebied van digitalisering aangejaagd.

Tijdens de uitvoering van de MKB Deal zullen ca 60 mkb-bedrijven begeleid en gecoacht worden bij de implementatie van een digitaliseringsproject. De bedrijven die het best aan de (nader te bepalen) criteria voldoen ontvangen een Digital Business Implementation Voucher.

Digital Business Implementation Vouchers

Dit zijn vouchers die ondernemers kunnen inzetten om hun digitale innovatie daadwerkelijk in hun bedrijf en/of de markt te introduceren. Het betreft projecten die als voorbeeld kunnen dienen voor de branche of sector, en zo een aanjaag rol hebben. De bedrijven die het best aan de (nader te bepalen) criteria voldoen ontvangen een voucher van €6.000. Het totale budget voor dit type vouchers is €60.000. In totaal kunnen 10 ondernemers een voucher ontvangen. Voor dit type voucher wordt van de ondernemer een eigen bijdrage gevraagd van 50%.

Voucher aanvragen

Wil jij een voucher aanvragen voor jouw digitaliseringsproject? Ben je benieuwd of jouw project in aanmerking komt? Of wil je meer weten over de criteria? Neem dan contact met ons op!

Bel of WhatsApp via +31(0)639398464 of stuur een mail naar info@digitaaldoenzeeland.nl