Digitaliseren. Ja, doen! Maar hoe en waar begin je nou zoiets? NV Economische Impuls Zeeland en Dockwize merkten dat veel Zeeuwse ondernemers hier tegenaan lopen. Tijd voor actie dus! Beide partijen sloegen de handen ineen en zetten samen met de Provincie Zeeland, Digitaal Doen Zeeland op. Dit is hét platform voor de Zeeuwse ondernemer die zijn producten, diensten of processen wil digitaliseren.

Flinke ambitie

Digitaal Doen Zeeland heeft de ambitie om
1: in totaal 2.000 Zeeuwse mkb-bedrijven te bereiken en inspireren en
2: om minimaal honderd daarvan concreet op weg te helpen bij het maken van een digitaliseringsslag.

Praktische tips

De komende drie jaar gaat Digitaal Doen Zeeland actief aan de slag om Zeeuwse ondernemers te inspireren, stimuleren en hen digitalisering te helpen realiseren. Tijdens events, workshops en bedrijfsbezoeken delen we kennis en krijg je als ondernemer praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Vanaf 2022 biedt Digitaal Doen Zeeland ook een programma aan waarin we jou als ondernemer begeleiden in de implementatie van nieuwe toepassingen.

MKB deal

Digitaal Doen Zeeland wordt mede mogelijk gemaakt door de MKB deal van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Met deze deal geven de initiatiefnemers, NV Economische Impuls Zeeland en Dockwize, een boost aan brede digitalisering van het mkb in de provincie Zeeland. Het doel? De concurrentiekracht behouden en schaalvoordelen beter te benutten. Hoe? Door te focussen op drie terreinen: digitalisering, skills-ontwikkeling en innovatiestimulering.

Projectpartners

Impuls Zeeland

DockWize

Provincie Zeeland

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland